Elke dag een eetbeleving
Door mijn ervaring als chef-kok in mijn eigen restaurant in Berkel-Enschot, weet ik als geen ander hoe je divers en lekker eten maakt én serveert. Daarbij is het mijn kracht om met niets, toch iets lekkers en aantrekkelijks op tafel te zetten. Ik kan dus prima uit de voeten met de apparatuur en voeding waar jullie nu mee werken. Het gaat erom hoe je het gebruikt. Tijdens mijn trainingen leer ik de medewerkers in jouw keukens hoe ze verschillende voeding bereiden en serveren op een sfeervolle, aantrekkelijke én simpele manier. Waar mogelijk samen met bewoners.
Organisatie & No-waste
Als culinair adviseur kijk ik verder dan alleen het bereiden en serveren van eten. Bij het creëren van een betaalbare eetbeleving hoort ook een slimme organisatie. Als horecaondernemer deed ik veel kennis op rondom wet- en regelgeving, budgettering, slim inkopen, bewaren en (her)gebruik. Die kennis zet ik ook graag in voor jullie organisatie, om voeding in de volle breedte te bekijken en samen met jou en je medewerkers te organiseren. Met als doel zo goed en lekker mogelijk eten en zo min mogelijk verspilling! Goed om te weten is dat ik daarbij ook rekening houdt met de werkdruk van medewerkers. Met kleine aanpassingen die we tijdens workshops bespreken en eigen maken, weet ik zeker dat ik hun werk aantrekkelijker maak. Bezig zijn met eten wordt zo weer leuk.